Mijn Biografie vind je hieronder.

Ik ben Odette de Munnik en werk, woon en leef dicht langs de Nederlandse kust. M’n hele leven lang ben ik gefascineerd door de zee en alles wat daarmee te maken heeft.
Ik fotografeer al jaren, eerst net als ieder ander analoog en later met een kleine digitale camera. Toen ik in de gaten kreeg welke  mogelijkheden er allemaal waren op digitaal gebied kwam er al snel een digitale spiegelreflexcamera en ondertussen fotografeer ik al weer vanaf begin 2006 met een Nikon D50 met verschillende lenzen.

Mijn passie in de fotografie ligt bij het kitesurfen.
Om ook nog eens andere dingen te fotograferen ben ik sinds 2005 lid van de WAFV fotoclub in Naaldwijk. Deze collega-amateurfotografen inspireren me enorm om ook eens op een andere manier door m’n lens te kijken.

Ik ben nog steeds amateurfotograaf, ik steek er wel veel tijd en energie in, maar ik heb nog geen ambities om dit professioneel te gaan doen. Kleine opdrachten wijs ik zeker niet af.

Rest mij nog jullie veel plezier toe te wensen op mijn site en het zou leuk zijn als je een berichtje op m’n gastenboek achterlaat. En contact op nemen kan via deze link.

© Odettefotografie.nl 2008/2009